ÜYELİK

Üyeler ne diyor?

Prof. Dr. Ayten Altıntaş
Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi tıp tarihi ve Etik Anabilim Dalı

2007 yılından itibaren Aromader Aromaterapi Derneği yönetim kurulunda çalışmaya başladım. Osmanlı Tıbbı ve Kokulu Gülün tedavideki yeri, Koku Tarihi, Osmanlıdaki koku kültürü özellikle çalıştığım konulardır. Geleneksel tıptaki kadim bilgileri kullanarak, Ülkemizde Aromaterapinin gelişmesi için her türlü desteğimi veriyorum. Aromaterapi Derneği yeni yönetim kuruluna ve üyelerine sevgilerimle.

Nuri Kalay
Defne Nuka'nın Kurucusu

2005 yılında Aromader Aromaterapi Derneğini ben ve benim gibi aromaterapi sevdalı arkadaşlarımla Alanya'da derneğimizi kurduk. Derneğin bu yıllara kadar gelip çok güzel işler yapmasından çok gurur duyuyorum. Türkiye florası tıbbi ve aromatik bitkiler açısından oldukça zengin. Umarım bunu Dünyada daha çok duyurur ve duyurmaya devam ederiz.

Levent Kahraman
Iva Natura Genel Müdürü

Anadolu'nun kozmetik bitkileri yanı sıra somut olmayan kültürel mirasına gönül vermiş ve hayatını buradan kazanan bir kimyager olarak Aromader ekosistemin de kozmetik deneyimi ve düşüncelerimi ağırlıklı olarak "sürdürülebillir kozmetik" çerçevesinde paylaşıma açmak ve burada ki değerli ekosistemden beslenmek istiyorum.